Vodovodar Ljubljana

Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odgovorimo v 6 urah.

Iščete dobrega vodovodarja v Ljubljani?

Ponašamo se z visoko kvaliteto vodoinštalaterskih del, izjemno delovno etiko ter pravičnimi in transparentnimi cenami.

Naši prijazni, profesionalni in zanesljivi mojstri dajo zadovoljstvo strank vedno na prvo mesto.

Spoštljivi smo do vašega doma ali pisarne in poskrbimo, da vaše lastnine ne poškodujemo in za seboj vedno skrbno počistimo.

Mojster Jaka vodovodar

Z nami vodovodna popravila v Ljubljani niso več nočna mora!

Iskanje dobrega vodovodarja v Ljubljani ni vedno enostavno, saj je trg poln nekvalitetnih ponudnikov. Zavedamo se, da ste med iskanjem vodoinštalaterja že tako pod stresom, saj vam najbrž nekje pušča cev, ne deluje radiator ali pa se ravno lotujete celovite prenove kopalnice. Zato mi poskrbimo za prijetno in brezskrbno izkušnjo.

Siva vijugasta crta

S čim vam vodoinštalater Mojster Jaka lahko pomaga

Ponašamo se s kvalitetnimi vodovodarskimi storitvami in popravili, na pomoč pa vam lahko priskočimo tudi z ostalimi gradbenimi deli. Za urgentna dela je naš dežurni vodovodar v Ljubljani in okolici na voljo še isti dan. Montiramo lahko že kupljene izdelke, ali pa jih namesto vas kupimo mi, tako da vam ni potrebno v trgovino. Naš vodovodar vam svetuje tudi kako lahko privarčujete pri porabi vode in elektrike z uporabo najnovejših tehnologij.
Montaža vodovodne pipe

Vodovodne inštalacije

Grelnik vode, popravilo ali montaža bojlerja

Bojlerji (grelniki vode)​

Moderna kopalnica
Ogrevanje, montaža ali zamenjava radiatorja

Ogrevanje & radiatorji

Če projekt zahteva tudi delo izven obsega vodoinštalaterja vam lahko  pomagamo tudi s sledečimi storitvami:

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Zadovoljna stranka s telefonom v roki

Stranke menijo, da je Mojster Jaka nadpovprečno dober vodovodar v Ljubljani

“Moja izkušnja z Mojstrom Jako je bila izredno pozitivna že od prvega telefonskega klica dalje, ko nam je doma bojler nehal greti vodo. Hitro so vedeli kaj je narobe ter nam vnaprej povedali ceno popravila. So manjše podjetje in to se vidi v njihovem prijaznem odnosu do strank. So profesionalni, hitri, zares prijetna ekipa. Z veseljem jih priporočam dalje.”

Stranka Simona
Simona L, Ljubljana – Rožnik

“Vsepovsod sem iskal primerno podjetje za renovacijo kopalnice v naši hiši. Končno sem naletel na Mojster Jaka, s katerimi smo se hitro ujeli. Razumeli so naše želje in njihov plan nam je bil všeč. Z ženo sva zelo hvaležna da sva se odločila za njih. Njihov nabor storitev in znanja je širši kot smo si na začetku predstavljai – poleg tega pa so tudi hitri, izkušeni, vedno točni, čisti, in njihova cena je pravična.”

Roman
Roman T, Ljubljana – Šiška

“Ko smo se vseljevali v nove pisarne smo našli Mojstra Jaka za inštalacijo sanitarij, ogrevanja ter male kuhinje. Delo so odlično opravili, zato jih pogosto priporočamo dalje in se še vedno obrnemo na njih če karkoli potrebujemo.”

Sandi
Sandi O, Ljubljana – Center
Siva vijugasta crta

Z nami je postopek enostaven in cena vodovodarja vedno transparentna​

Enostavna dela ocenimo na daljavo in se vse dogovorimo po telefonu. Če je možno se bo vodovodar z vami dogovoril za video klic, si ogledal trenutno situacijo in na podlagi tega pripravil plan dela ter ponudbo. Enostavno in učinkovito!

 Če se lotujete izdelave ali prenove kopalnice, talnega ogrevanja ali kake druge celostne prenove, potem pa se pred pričetkom dela oglasimo pri vas. Po ogledu lahko podamo natančno ceno vodovodarja in materiala ter časovnico dela, tako da med izvedbo projekta vodoinštalater ne naleti na neprijetna presenečenja.

Postopek za večje ali kompleksne projekte:

1. Ogled trenutnega stanja in razumevanje vaših želja
2. Planiranje in priprava ponudbe
3. Nakup materialov in izvedba dela

Vodovodar video klic
Siva vijugasta crta

Galerija vodovodarskih projektov

Siva vijugasta crta

Vodovodar Ljubljana in okolica​

Vodovodne inštalacije in ostala dela opravljamo v vseh četrtnih skupnostih mestne občine Ljubljana. Pridemo tudi v bližnjo okolico – kontaktirajte nas in sporočili vam bomo če ste znotraj našega obsega.

Zmaj pred mostom v Ljubljani
Siva vijugasta crta

Pogosto zastavljena vprašanja o vodovodnih inštalacijah

Koliko stane cena ure vodovodarja v Ljubljani?

Bolj kot cena ure vodovodarja bo na končni strošek vplivala zahtevnost dela ter cena materiala. Za primer, enostavna montaža vodne pipe lahko stane zgolj 20 EUR. Popolna prenova vodovodne napeljave v kopalnici bo stala okrog 800 EUR. Izdelava kanalizacije pa zahteva investicijo okrog 8000 EUR. Seveda je dejanska cena vedno odvisna od površine dela, materialov, starosti objekta, obstoječe vodovodne napeljave in ostalih dejavnikov. Kontaktirajte nas in podali vam bomo natančno ceno glede na vaše potrebe.

Kako izbrati dobrega vodovodarja v Ljubljani?

Ni vsak mojster dober vodovodar v Ljubljani. Naš nasvet je, da se pri izbiri osredotočite na tri dejavnike: izkušnje, transparentnost ter uvidevnost. Pozanimajte se, če ima vodovodar dolgoletne izkušnje in če ima za seboj že projekte podobne vašemu. Verjetno si želite nekoga, ki vam bo odkrito povedal kaj lahko naredi in česa ne more, poleg tega pa bo tudi transparenten glede cene, časovnice ter potencialnih variabilnih delov projekta. Poskusite najti vodoinštalaterja, ki bo tudi prijazen ter spoštljiv in ne bo poškodoval ali umazal vaše lastnine. 

Ali vodovodar pripravi brezplačno ponudbo?

Natančno brezplačno ponudbo je možno podati za večino projektov. Za izredno kompleksne ali nepredvidljive projekte, kjer mora vodovodar narediti izčrpno analizo trenutnega stanja, pa moramo za to zaračunati. Kontaktirajte nas in hitro vam bomo svetovali glede vaše situacije.

Kako najdem vir puščanja vode?

Če sumite, da vam pušča voda, previdno preglejte sledeče kritične točke znotraj stanovanja: ventili na bojlerju (lahko tudi znotraj bojlerja, ker je težje identificirati), WC splakovalniki, tuš glave, umivalniki in vodne pipe. Voda lahko pušča tudi izven vaše hiše, na primer na zunanjih pipah in zalivalnih ceveh. Vedno pa obstaja tudi možnost, da voda pušča na cevi, ki je v tleh ali v steni. Enostavne primere boste verjetno uspeli odkriti in popraviti sami, za večje posege pa lahko kadarkoli kontaktirate nas in naš vodovodar v Ljubljani vam bo z veseljem pomagal.

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Scroll to Top