Prenova stanovanja Ljubljana

Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odgovorimo v 6 urah.

Pogovorite se s specialistom za prenovo stanovanja v Ljubljani

Smo specialisti na področju prenove stanovanj. Ne glede na to, ali si želite manjših del, obnove samo določenih prostorov ali celovite prenove stanovanja, za vas vse delo opravimo strokovno. Dolgoletne izkušnje pri prenovi stanovanj so nam potrdile, da za svoje stranke izbiramo kvalitetne materiale, znanje pa nam je omogočilo, da te materiale tudi kvalitetno implementiramo.

Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo, kako se prenove sploh lotiti, kaj je pri adaptaciji stanovanja najbolj pomembno in česa ne smemo izpustiti. Na voljo smo za vse nasvete, ki jih potrebujete, in dileme, s katerimi se boste soočali ob sprejemanju odločitev o obnovi stanovanja.

Mojster Jaka strokovnjak za prenovo
Siva vijugasta crta

Z nami adaptacija stanovanja v Ljubljani ni več nočna mora!

Zavedamo se, da je prenova stanovanja pomembna prelomnica v življenju in hkrati velika investicija, ki jo s svojim kvalitetno izvedenim delom zagotovo opravičimo. Po poslanem povpraševanju vas bo obiskal naš strokovnjak, ocenil količino in stroške dela ter vam pripravil podrobno ponudbo. Uskladili bomo časovni termin, v katerem se bo prenova dogajala. Z izkušeno in uigrano ekipo bomo dela opravili v roku in brez nepotrebnih dodatnih stroškov.

Prenovljeno opremljeno stanovanje

Kako vam Mojster Jaka lahko pomaga s celovito prenovo stanovanja?

Vaše stanovanje je pri naših mojstrih v dobrih rokah. Prenove se bomo lotili od začetka do konca in ves čas budno bdeli nad že izvedenim delom. Pri tem bomo vedno kombinirali klasične preverjene tehnike z modernimi tehnologijami in pristopi. Zagotavljamo vam nadpovprečno kvaliteto izvedenih del po pravičnih in transparentnih cenah.

Barvna shema in plan za prenovo stanovanja

Planiranje in oblikovanje

Mojster prenavlja stanovanje

Gradnja

Mojster polaga talne obloge laminat v renoviranem stanovanju

Zaključki in dekoracija

Pipa in umivalnik v kopalnici

Oprema in elementi

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Zadovoljna stranka s telefonom v roki

Naše stranke so navdušene nad svojimi prenovljenimi stanovanji

“Dela so se lotili že nekaj dni za tem ko smo se prvič slišali po telefonu! Delo je bilo odlično opravljeno in med prenovo našega doma so nas ves čas obveščali o delu. Poskrbeli so, da smo bili z vsem zadovoljni. Z veseljem jih priporočamo dalje.”

Jasna zadovoljna stranka
Jasna, Ljubljana – Črnuče

“Izjemna kvaliteta storitve, od začetnega pogovora do zadnjih detajlov pri prenovi naše hiše. Zelo visoka kakovost izdelave. Vidi se, da so uporabili kakovostne materiale in da vejo kaj delajo. Celoten projekt je potekal zelo gladko in enostavno.”

Peter
Peter, Ljubljana – Dravlje

“Čeprav smo se obotavljali, preden smo se lotili obnove naše stare hiše, smo sedaj z rezultatom izjemno zadovoljni. Zahvala gre ekipi Mojster Jaka, ki je poskrbela za brezskrbno delo in izredno kvaliteto. Nebi se mogli odločiti za boljšega izvajalca.”

Gregor zadovoljna stranka
Gregor, Ljubljana – Šiška
Siva vijugasta crta

Transparentna cena in enostavna prenova stanovanja na ključ

Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za ogled vašega stanovanja. Naš strokovnjak vas bo povprašal o željah in pričakovanjih glede prenove. Hkrati bo odgovoril na vaša morebitna vprašanja in dileme. Po obisku boste prejeli ponudbo, ki bo vključevala tako stroške prenove kot tudi stroške vsega potrebnega materiala.

Postopek prenove stanovanja bomo izvajali povsem transparentno, v skladu z dogovorjenim rokom in nasploh zelo kvalitetno.

Postopek prenove stanovanja na ključ v 5 korakih

  1. Previdna odstranitev in skladiščenje vsega pohištva in opreme
  2. Odstranjevanje ometa, ploščic in mavčnih plošč
  3. Vodovodna in električna dela
  4. Polaganje talnih in stenskih oblog
  5. Montaža pohištva in ostale opreme
Vodovodar video klic
Siva vijugasta crta

Optimalno razmerje med ceno in kvaliteto obnove stanovanja

Za vaše novo stanovanje priskrbimo in uporabimo zgolj vrhunske materiale

Prenova stanovanja je velik in vsestranski projekt, ki zahteva veliko organizacije, znanja ter dobro izvedenega dela. Naše delo je popolnoma transparentno in vedno strokovno opravljeno. Materiali, ki jih pri prenovi uporabljamo, so vrhunske kvalitete in izbrani za vaše stanovanje.

Stroške materiala pred prenovo preverimo skupaj. Prav tako vas med renovacijo obvestimo, ali bo potrebno materiale dokupiti oziroma spremeniti glede na dejansko stanje v stanovanju.

Nova moderna kopalnica v sivo-zeleni kombinaciji
Mojster prenavlja kopalnico

S sprotno kontrolo kvalitete poskrbimo za hitre in kakovostne rezultate

Kvaliteta nam je vedno na prvem mestu. Prenova kateregakoli objekta je namreč dobra naložba v prihodnost, saj boste z njo dvignili ceno ob morebitni prodaji. Kvalitetno izvedeno delo bo hkrati na bolje spremenilo tudi kakovost vašega življenja.

Vaše stanovanje je naše delovno okolje, ki ga v celoti spoštujemo in z njim ravnamo zelo skrbno. Zavedamo se, da se boste po prenovi vrnili v novo okolje. A te odločitve ne boste obžalovali, saj bo svežina v vaše stanovanje in življenje prinesla nov veter. Ta bo poskrbel za dobro počutje in optimizem tudi v prihodnosti.

Obnova stanovanja cena: Koliko stane prenova stanovanja v Ljubljani?

Cena prenove stanovanja je odvisna od količine opravljenih posegov, kvalitete in količine uporabljenih materialov, itd. Natančno ceno prenove bomo tako lahko podali po ogledu vašega stanovanja. Pomembno pa je tudi, da nam zaupate vse svoje želje in zahteve. Pripravljena ponudba bo vključevala stroške uporabljenih materialov in končno ceno. Ta se bo pričela pri 450 €⁄m2.

Kontaktirajte nas za brezplačno posvetovanje s strokovnjakom ter za natančno finančno konstrukcijo prenove.

Galerija prenovljenih stanovanj

Siva vijugasta crta

Oblikovanje čudovitih stanovanj je z našo ekipo enostavno in brez stresa

Stara in nova kuhinja

Ljudje se v svojem življenju soočamo z različnimi bolj ali manj težkimi odločitvami. Včasih je težka tudi odločitev o prenovi stanovanja. Dejstvo je, da prenova ni majhna najožba, a velikokrat je neizogibna. Prihod novega družinskega člana, selitev, določene okvare ali preprosto nefunkcionalnost stanovanja, so najpogostejši razlogi za prenovo.

Tu smo, da vam olajšamo odločitev o prenovi stanovanja. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali do stanovanja vaših sanj! Skupaj bomo načrtovali preobrazbo stanovanja, preverili cene in materiale, s katerimi se bo prenova izvajala. 

Prenova stanovanja je z našo mojstrsko ekipo  enostavna. Svoje delo opravljamo povsem transparentno, obveščamo vas o napredku in pazimo na vaše sosede. Zavedamo se namreč, da zna biti prenova stanovanja v bloku ali večstanovanjski hiši naporna tudi za sostanovalce. Zaradi kvalitetno izvedenega dela pa boste vi že kmalu uživali v povsem prenovljenem stanovanju, ki ga boste z veseljem klicali dom.

Siva vijugasta crta

Hitra obnova stanovanja v Ljubljani in okolici

Renovacije in ostala dela opravljamo v vseh četrtnih skupnostih mestne občine Ljubljana. Pridemo tudi v bližnjo okolico – kontaktirajte nas in sporočili vam bomo če ste znotraj našega obsega.

Zmaj pred mostom v Ljubljani
Siva vijugasta crta

Pogosto zastavljena vprašanja o prenovi stanovanj v Ljubljani

Kako dolgo traja prenova stanovanja?

Prenova stanovanja načeloma traja med 2 in 4 meseceČas prenove je odvisen od želenih del in velikosti stanovanja. Več del načrtujete, dlje bo trajala prenova. Je pa to seveda bolj smiselno, ker se lahko določena dela izvajajo tudi istočasno.

Na kaj moram biti pri prenovi stanovanja pozoren?

Prenova stanovanja zna biti včasih nepredvidljiva, saj se določene težave lahko pokažejo komaj pri rušitvenih delih. Z njimi se lahko povečajo tudi stroški obnove, zato je pomembno, da delo prepustite izkušenim strokovnjakom.

Hkrati je dobro pomisliti tudi na sosede. Upravnika in sosede obvestite o tem, da se bo v vašem stanovanju odvijala prenova in kako dolgo bo trajala. Tako se boste izognili nepotrebni slabi volji, ki bo še hitreje izginila, ko jih boste povabili na kavo v prenovljeno stanovanje.

Zakaj se odločiti za prenovo celotnega stanovanja?

V kolikor si želite v svoje bivalno okolje vnesti več svežine, kot je premore nova lončnica, in več udobja, kot ga ponuja nova postelja, je bolje, da se lotite prenove stanovanja. 

Če nameravate v prihodnosti obnoviti celotno stanovanje, je najbolje, da se lotite celotne obnove naenkrat, ne po posameznih prostorih. Takšna prenova na krajši rok sicer pomeni večjo investicijo, vendar se na daljši rok finančno bolj izplača to, kot pa prenavljati po malo in po malo.

Ali lahko med prenovo stanovanja v njem stanujem?

Svetujemo vam, da se med prenovo stanovanja iz njega začasno izselite. Nemoteno bivanje v njem praktično ne bo mogoče. Delo v popolnoma praznem stanovanju bo potekalo hitreje. Boste pa stanovanje pustili v dobrih rokah. Ko se boste vrnili vanj, ga ne boste prepoznali, pripravljeno bo na nove zgodbe.

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Scroll to Top