Prenova kopalnice Ljubljana

Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odgovorimo v 6 urah.

Pogovorite se s specialistom za prenovo kopalnice v Ljubljani

Mojster Jaka vam nudi ekipo izkušenih serviserjev za delne ali celovite prenove kopalnic v Ljubljani. Naši prijazni mojstri bodo opravili vsa potrebna dela v vnaprej dogovorjenem času in po dogovorjeni ceni. Obenem pa bomo poskrbeli, da boste s končnim rezultatom popolnoma zadovoljni.

Vsaka kopalnica, ki se je loti ekipa Mojster Jaka, je deležna 100% pozornosti do vseh podrobnosti. Naši strokovnjaki poskrbijo za kvalitetno in estetsko izvedbo. Iz vaše stare kopalnice bomo naredili  privlačno, prostorno, svetlo kopalnico, s katero se boste z veseljem pohvalili pred svojimi gosti!

Kontaktirajte nas še danes za brezplačeno posvetovanje o renovaciji kopalnice.

Mojster Jaka vodovodar
Siva vijugasta crta

Z nami prenova kopalnice v Ljubljani ni več nočna mora!

Naše načelo za delo je: Optimalno razmerje med ceno in kvaliteto prenove kopalnice, brez nepotrebne izgube časa. Naš strokovnjak za prenovo kopalnic bo najprej pripravil časovnico in finančno konstrukcijo projekta, ki se ju bomo med adaptacijo kopalnice skrbno držali. Tako zagotovimo vaše popolno udobje in brezskrbnost. Prav tako bomo poskrbeli da bomo med delom čim manj motili vaše vsakodnevno življenje in da ne bomo nadlegovali sosedov.

Prenovljena kopalnica v beli barvi

Kako vam Mojster Jaka lahko pomaga s celovito prenovo kopalnice?

Z našo ekipo izkušenih mojstrov, v sodelovanju z zaupanja vrednimi podizvajalci, izvedemo in koordiniramo celoten projekt prenove od začetka do konca. Skrbimo za vse, od oblike in postavitve, do vodovodnih inštalacij, tesarskih del, keramičarskih del, elektroinštalacij, barvanja in talnega gretja. Pri svojem delu kombiniramo klasične preverjene tehnike z modernimi tehnologijami in pristopi k delu. To nam omogoča nadpovprečno kvaliteto izvedenih del po najnižjih cenah.

Vodovodar odstranjuje staro tuš glavo

Odstranitev stare kopalniške opreme

Odstranjevanje ploščic na steni v kopalnici

Odstranitev talnih in stenskih oblog

Polaganje novih stenskih ploščic v kopalnici

Nove inštalacije ter stenske in talne obloge

Nova tuš glava v prenovljeni kopalnici

Montaža nove kopalniške opreme

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Zadovoljna stranka s telefonom v roki

Naše stranke so navdušene nad svojimi prenovljenimi kopalnicami

“Moja izkušnja z Mojstrom Jako je bila izredno pozitivna že od prvega telefonskega klica dalje, ko nam je doma bojler nehal greti vodo. Hitro so vedeli kaj je narobe ter nam vnaprej povedali ceno popravila. So manjše podjetje in to se vidi v njihovem prijaznem odnosu do strank. So profesionalni, hitri, zares prijetna ekipa. Z veseljem jih priporočam dalje.”

Stranka Simona
Simona L, Ljubljana – Rožnik

“Vsepovsod sem iskal primerno podjetje za renovacijo kopalnice v naši hiši. Končno sem naletel na Mojster Jaka, s katerimi smo se hitro ujeli. Razumeli so naše želje in njihov plan nam je bil všeč. Z ženo sva zelo hvaležna da sva se odločila za njih. Njihov nabor storitev in znanja je širši kot smo si na začetku predstavljai – poleg tega pa so tudi hitri, izkušeni, vedno točni, čisti, in njihova cena je pravična.”

Roman
Roman T, Ljubljana – Šiška

“Ko smo se vseljevali v nove pisarne smo našli Mojstra Jaka za inštalacijo sanitarij, ogrevanja ter male kuhinje. Delo so odlično opravili, zato jih pogosto priporočamo dalje in se še vedno obrnemo na njih če karkoli potrebujemo.”

Sandi zadovoljna stranka
Sandi O, Ljubljana – Center
Siva vijugasta crta

Transparentna cena in enostavna prenova kopalnice na ključ

Kontaktirajte nas, da se dogovorimo za termin za ogled trenutnega stanja vaše kopalnice. Po telefonskem pogovoru ali video klicu vam včasih lahko podamo zelo okvirno ceno. Vedno pa se raje kar oglasimo pri vas, razjasnimo vaše želje in zahteve, na podlagi tega pa pripravimo natančno ponudbo, ki vključuje tako ceno dela kot tudi stroške vseh materialov. Najboljše je torej da nas čim prej pokličete in dogovorili se bomo za ogled.

Postopek prenove kopalnice na ključ v 6 korakih

  1. Previdna odstranitev vsega pohištva in opreme, ki lahko moti postopek adaptacije kopalnice.
  2. Skladiščenje ali odvoz nepotrebne opreme in pohištva.
  3. Odstranitev starih stenskih in talnih oblog ter starega ometa in mavčnih plošč (po potrebi).
  4. Vsa potrebna vodovodna in elektroinštalaterska dela.
  5. Popravilo ali montaža novih suhomontažnih oblog, ometa ter talnih in stenskih oblog.
  6. Montaža starega ali novega kopalniškega pohištva in ostale opreme.
Vodovodar video klic
Siva vijugasta crta

Optimalno razmerje med ceno in kvaliteto renovacije kopalnice

Za vašo novo kopalnico priskrbimo in uporabimo zgolj vrhunske materiale

Ključnega pomena je, da so tudi očem nevidni deli in materiali visoke kakovosti. To so na primer fugirna masa, lepilo za ploščice, silikonske tesnilne mase, bakreni cevovodi in podobno. Le tako se lahko zagotovi dolgo življenjsko dobo in trajnost obnovljene kopalnice. Še posebej to velja, če gre za drage kopalniške armature in pohištvene instalacije.

Zaupajte strokovnjakom, ki imajo zadostno znanje in izkušnje z adaptacijami kopalnic, in si tako zagotovite optimalne rezultate. Ker smo vedno na tekočem z najnovejšimi tehnologijami in izdelki, zagotavljamo, da bo vse v vaši prenovljeni kopalnici nameščeno z optimalnimi materiali in tehnikami.

Nova moderna kopalnica v sivo-zeleni kombinaciji
Mojster prenavlja kopalnico

S sprotno kontrolo kvalitete poskrbimo za hitre in kakovostne rezultate

Vsa dela bomo opravili v skladu z najvišjimi standardi. Tako med izvedbo projekta, kot tudi po zaključeni prenovi kopalnice, vam bomo z veseljem razložili kaj smo naredili ter kako in zakaj smo se odločili za določene materiale in tehnike dela.

Če imate kakršnekoli specifične ideje za prenovo vaše kopalnice, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem prisluhnili in svetovali če je to smiselno oziroma kako se vaše želje da uresničiti. V našem interesu je, da vse delo opravimo z uporabo najboljših praks za adaptacijo kopalnic, zato ob tem tudi sprotno kontroliramo kvaliteto dela.

Obnova kopalnice cena: Koliko stane prenova kopalnice v Ljubljani?

Natančno ceno prenove kopalnice vam lahko podamo šele ko si v živo ogledamo kakšno je vaše trenutno stanje. K vam bomo poslali strokovnjaka za adaptacijo kopalnic, ki se z vami posvetoval o vaših željah in pričakovanjih za popravilo oziroma prenovo. Po začetnem pogovoru boste od nas prejeli ponudbo, ki vključuje tako stroške obnove kopalnice kot tudi cene za nakup vseh potrebnih materialov.

Kontaktirajte nas za brezplačno posvetovanje s strokovnjakom ter za natančno finančno konstrukcijo prenove.

Galerija prenovljenih kopalnic

Siva vijugasta crta

Oblikovanje čudovitih kopalnic je z našo ekipo enostavno in brez stresa

Načrtovanje nove kopalnice

Razpokane ploščice, puščajoča pipa na umivalniku, neprijeten vonj iz tuš kabine, nedelujoča ročka na kotličku za vodo… vse to so očitni znaki, ki nakazujejo, da potrebujete obnovo kopalnice. Ali pa sicer vse deluje, vendar ste se že naveličali starinskega izgleda in dotrajane opreme? Karkoli je že razlog – če se odločate za prenovo kopalnice v Ljubljani vam naša ekipa z veseljem priskoči na pomoč.

Zavedamo se, da je renoviranje kopalnice lahko naporno in stresno. Zato poskrbimo za vse potrebne korake ter vam priskrbimo funkcionalne rešitve in izjemno kakovost izdelave, vam pa pri tem ne povzročamo skrbi. Osredotočeni smo na cenovno dostopnost, ne da bi pri tem žrtvovali vizualni izgled ali trajnost. Naši izkušeni strokovnjaki za prenovo kopalnic vam pomagajo zasnovati vse do najmanjših podrobnosti, kot so višina prhe, način odpiranja vrat ali položaj umivalnika.

Siva vijugasta crta

Hitra obnova kopalnice v Ljubljani in okolici

Renovacije in ostala dela opravljamo v vseh četrtnih skupnostih mestne občine Ljubljana. Pridemo tudi v bližnjo okolico – kontaktirajte nas in sporočili vam bomo če ste znotraj našega obsega.

Zmaj pred mostom v Ljubljani
Siva vijugasta crta

Pogosto zastavljena vprašanja o prenovi kopalnice v Ljubljani

Kako lahko znižam stroške prenove kopalnice?

Eden izmed glavnih stroškov pri prenovi kopalnice je premikanje vodovodne in električne napeljave. Če lahko postavite novo kopalnico s podobno postavitvijo, kot je trenutna, boste s tem vsekakor prihranili precej denarja.

V kolikor imate zelo specifične želje za obliko vaše prenovljene kopalnice, potem bo sprememba postavitve morda nujna za dosego želenega izgleda in funkcionalnosti. Glede na vaše zahteve in trenutno kopalnico bodo morda potrebna tudi ostala dodatna gradbena dela.

Drugi glavni dejavniki, ki vplivajo na na stroške obnove so predvsem gradbeni materiali in nova oprema. Odločite se za enostavne, a kakovostne izdelke, ki vam bodo dolgo služili.

Kako iz majhnega prostora narediti na videz večjo kopalnico?

Številne kopalnice v Ljubljanskih stanovanjih so precej majhne in včasih nimajo vira naravne svetlobe in prezračevanja.

Svetle barve sten in ploščic pomagajo posvetliti prostor, kar ga naredi na videz večjega. Odlično pripomorejo tudi velika ogledala in velika stekla na tuš kabini. Priporočamo tudi Močno osvetljavo, postavljeno tako, da ne ustvarja senc na ključnih delih kopalnice. Razmislite tudi o namestitvi LED žarnic okrog omaric, da v prenovljeni kopalnici dosežete mehak sijaj in razkošen izgled.

Na kaj moram biti pozoren pri renovaciji kopalnice v Ljubljani?

Nekatere starejše zgradbe so bile preurejene v stanovanja, čeprav prvotno niso bile  zgrajene za ta namen. Kopalnice in kuhinje v teh stanovanjih so morale bit naknadno dograjene. Zaradi tega včasih postavitev ni najbolj praktična za sodoben življenjski slog

V mnogih primerih je zato potrebna prilagoditev plana prostora ali celo podaljšanje kopalnice, da se doseže želeni izgled in funkcionalnost. To ni vedno enostavno in zahteva skrbno načrtovanje ter pameten dizajn za čim boljšo izkoriščenost prostora. Hkrati pa mora načrt biti skladen z vsemi veljavnimi gradbenimi predpisi

Seveda za ekipo usklajenih in izkušenih strokovnjakov to ne bi smelo predstavljati problema.

Zakaj se odločiti za prenovo kopalnice?

Ali je po napornem dnevu še kaj bolj prijetnega, kot to, da se zaprete v čudovito kopalnico in si privoščite sproščujoč tuš? Vsak svoj dan pričnete in zaključite v kopalnici, zato kvalitetno načrtovana in oblikovana kopalnica igra pomembno vlogo za vaše vsakodnevno počutje.

Skrbno načrtovana kopalnica doda stanovanju slog, udobje in funkcionalnost. Znatno pa tudi poveča vrednost vašega stanovanja, v kolikor se odločite za prodajo.

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Scroll to Top