Prenova hiše Ljubljana

Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odgovorimo v 6 urah.

Pogovorite se s specialistom za prenovo hiše v Ljubljani

Za vas opravimo vsa dela pri prenovi vaše hiše. Lotimo se jih profesionalno in varno ter se zavedamo, da posegamo v vaše domače okolje, ki ga boste morali znova vzljubiti. Vedno si vzamemo čas, da prisluhnemo željam in zahtevam naših strank, zato nam brez skrbi zaupajte tudi morebitne pomisleke, s katerimi se soočate pred in med deli. 

Celotna prenova vaše hiše je velika naložba, zato vam svetujemo, da našim mojstrom postavite raje kakšno vprašanje več, da boste dobili odgovore, ki jih potrebujete.

Trudimo se, da vam čas obnove naredimo kar se da brezskrben s tem, da svoje delo opravljamo strokovno in kvalitetno, brez nepredvidenih težav.

Mojster Jaka strokovnjak za prenovo
Siva vijugasta crta

Z nami prenova hiše v Ljubljani ni več nočna mora!

Prenova hiše je velik korak v vašem življenju. Odločitev zanjo je včasih težka, spet drugič neizbežna. Naša uigrana ekipa mojstrov bo poskrbela, da bo vaša odločitev za prenovo ena boljših, ki ste jih v življenju sprejeli! Vodili vas bomo skozi vsak korak obnove, od načrtovanja do izvedbe. Prenovo bomo izvedli v najhitrejšem možnem času, z najboljšimi materiali in visoko mero strokovno opravljenega dela. Hkrati je naša želja, da čim manj posegamo v vaše vsakdanje življenje.

Prenovljena kuhinja v hiši

Kako vam Mojster Jaka lahko pomaga s celovito prenovo hiše?

Naši mojstri bodo prenovitvena dela na vaši hiši izvedli po standardih najvišje kakovosti. Prenova bo potekala hitro in brez nepotrebnega zamujanja, saj bo projekt v celoti koordiniran iz strani strokovnjakov. Pri svojem delu vedno kombiniramo klasične preverjene tehnike z modernimi tehnologijami. Skupaj z dolgoletnimi izkušnjami in kvalitetnimi materiali je to popoln recept za prenovo vaše hiše v sanjsko domovanje.

Barvna shema in plan za prenovo hiše

Planiranje in oblikovanje

Mojster prenavlja hišo

Gradnja

Mojster polaga talne obloge laminat v prenovljeni hiši

Zaključki in dekoracija

Pipa in umivalnik v kopalnici

Oprema in elementi

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Zadovoljna stranka s telefonom v roki

Naše stranke so navdušene nad svojimi prenovljenimi hišami

“Dela so se lotili že nekaj dni za tem ko smo se prvič slišali po telefonu! Delo je bilo odlično opravljeno in med prenovo našega doma so nas ves čas obveščali o delu. Poskrbeli so, da smo bili z vsem zadovoljni. Z veseljem jih priporočamo dalje.”

Jasna zadovoljna stranka
Jasna, Ljubljana – Črnuče

“Izjemna kvaliteta storitve, od začetnega pogovora do zadnjih detajlov pri prenovi naše hiše. Zelo visoka kakovost izdelave. Vidi se, da so uporabili kakovostne materiale in da vejo kaj delajo. Celoten projekt je potekal zelo gladko in enostavno.”

Peter
Peter, Ljubljana – Dravlje

“Čeprav smo se obotavljali, preden smo se lotili obnove naše stare hiše, smo sedaj z rezultatom izjemno zadovoljni. Zahvala gre ekipi Mojster Jaka, ki je poskrbela za brezskrbno delo in izredno kvaliteto. Nebi se mogli odločiti za boljšega izvajalca.”

Gregor zadovoljna stranka
Gregor, Ljubljana – Šiška
Siva vijugasta crta

Transparentna cena in enostavna prenova hiše na ključ

Če ste še vedno v dilemi ali se lotiti popolne prenove hiše ali ne, kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za ogled in brezplačno svetovanje. Verjamemo, da potem odločitev ne bo več težka. Za vas bomo pripravili ponudbo, ki vključuje stroške vseh materialov in ceno dela. Oblikovali bomo tudi časovnico prenove, da boste urnik del lahko spremljali sproti. Prenove se bomo lotili strokovno in transparentno.

Postopek prenove hiše na ključ v 5 korakih

  1. Natančna definicija namena in oblike vsakega prostora – določili bomo namembnost vsakega prostora v hiši in pripravili dizajn po vaših željah.
  2. Priprava na prenovo – po vaši potrditvi celotnega načrta prenove, se začnejo priprave na delo.
  3. Preoblikovanje in gradbena dela – začeli bomo s predvidenimi rušitvenimi deli in obnovili streho ter zamenjali okna in vrata.
  4. Električna in vodovodna dela – zamenjali bomo vso električno in vodovodno napeljavo.
  5. Oprema in zaključki – po prenovi vseh prostorov sledi montaža opreme in končna dekoracija.
Vodovodar video klic
Siva vijugasta crta

Optimalno razmerje med ceno in kvaliteto prenove hiše

Za vašo novo hišo priskrbimo in uporabimo zgolj vrhunske materiale

Naši strokovnjaki se lahko pohvalijo z dolgoletnimi izkušnjami in ogromno količino praktičnega znanja, ki ga bodo z veseljem vnesli v prenovo vaše hiše. Začeli bomo pri načrtovanju in dobri organizaciji obnove ter pripravo ponudbe, ki bo predstavila vse predvideno delo in stroške. Obnove se bomo lotili z veliko vneme in strokovnosti.

Naše delo je povsem transparentno in v skladu s prvotno ponudbo, ki smo jo pripravili za vas. Materiali, ki jih pri prenovi uporabljamo, so najboljše kakovosti, izbrani prav posebej za renovacijo vašega domovanja.

Nova moderna kopalnica v sivo-zeleni kombinaciji
Mojster prenavlja kopalnico

S sprotno kontrolo kvalitete poskrbimo za hitre in kakovostne rezultate

V kolikor se bo med izvajanjem del izkazalo, da bi bilo potrebno uporabiti druge materiale ali ubrati drug način dela, ki s seboj prinese nove stroške, vas bomo o tem takoj obvestili. Nadaljnjo delo bomo prilagodili vašim novim željam. Opravili ga bomo v dogovorjenem roku, brez nepotrebnih podaljšav.

Ker se zavedamo dobre investicije v kvalitetne materiale, vam zagotavljamo tudi kvalitetno izvedeno delo. S celovito prenovo hiše boste dvignili vrednost svoje nepremičnine. Bivanje v popolnoma prenovljeni hiši pa bo spremenilo tudi kvaliteto vašega življenja. Naj bo prenovljena hiša odraz vašega življenjskega stila.

Obnova hiše cena: Koliko stane prenova hiše v Ljubljani?

Strokovnjaki iz ekipe Mojster Jaka bodo z veseljem opravili prvi ogled vaše hiše in prisluhnili vsem željam glede prenove. Nato bomo oblikovali ponudbo, ki bo vsebovala okvirno cena. Okvirna cena za celotno prenovo hiše je sicer med 700 in 1000 €⁄m2. Končna cena pa bo seveda odvisna od količine opravljenih del in vseh uporabljenih materialov.

Kontaktirajte nas za brezplačno posvetovanje s strokovnjakom ter za natančno finančno konstrukcijo prenove.

Galerija prenovljenih hiš

Siva vijugasta crta

Oblikovanje čudovitih hiš je z našo ekipo enostavno in brez stresa

Načrtovanje in prenova hiše

Zastarela vodovodna napeljava, okna, ki zamakajo ali preprosto nefunkcionalni prostori. To so samo nekateri razlogi, zaradi katerih se številni odločijo za prenovo. Ne samo določenih težav, ampak kar cele hiše. 

Odločitev za celotno prenovo hiše ni enostavna in prinaša velik strošek. Ta bo zagotovo upravičen, v kolikor prenovo prepustite nam. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali, da boste zaživeli v domu, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. 

Za vas bomo poiskali primerne in predvsem ugodne rešitve. Najprej je potrebno prenovo hiše dobro načrtovati, ugotoviti, kako dolgo bo trajala in koliko sredstev potrebujete za vse, kar si želite. Potem pa nam lahko zaupate, da bomo celostno prenovo vaše hiše opravili z odliko.

Odlikujejo nas strokovno opravljeno delo s kvalitetnimi materiali. Zavedamo se hitrega in napornega tempa, ki ga živite, zato se bomo trudili, da s svojim delom ne bomo nepotrebno posegali v vaš vsakdan. Zaupajte nam prenovo svoje hiše in se kmalu veselite čudovitega novega doma.

Siva vijugasta crta

Hitra obnova hiše v Ljubljani in okolici

Renovacije in ostala dela opravljamo v vseh četrtnih skupnostih mestne občine Ljubljana. Pridemo tudi v bližnjo okolico – kontaktirajte nas in sporočili vam bomo če ste znotraj našega obsega.

Zmaj pred mostom v Ljubljani
Siva vijugasta crta

Pogosto zastavljena vprašanja o prenovi hiše v Ljubljani

Ali je cenejša prenova ali gradnja nove hiše?

V vsakem primeru je cenejša prenova hiše. Tudi, če se odločite za popolno prenovo. Stroški rušitve in gradnje novega objekta so približno 20% višji, kot stroški popolne prenove.

Kako dolgo traja prenova hiše?

Prenova celotne hiše načeloma traja od 6 pa vse do 12 mesecev. Čas prenove pa je odvisen od količine del in prenovljenih prostorov.

A hiteti se ne splača. Če želite, da se prenova izvede kakovostno in hitro, bo račun na koncu verjetno precej visok. Zato vam predlagamo, da ste pri prenovi potrpežljivi. Ohranite kakovost dela in materialov, raje popustite pri izvedbenem roku. 

Ali lahko med prenovo hiše v njej stanujem?

Prenova bo potekala hitreje in nemoteno, če se med deli iz nje izselite. Samo predstavljajte si, koliko sprotnega čiščenja bi bilo potrebnega, če bi se življenju na gradbišču vseeno želeli prilagoditi.

V kolikor možnosti za izselitev nimate, bomo skupaj našli primerno rešitev za bivanje v hiši med našim delov.

Prenova katerega prostora bo hiši dodala največ vrednosti?

Vrednost vaše hiše se bo povišala, če boste prenovili kopalnico in kuhinjo. To sta sicer tudi najdražja prostora v postopku prenove. Dobrodošli so tudi zimski vrtovi ter dodatni prostori, ki jih pridobite recimo v podstrešju ali garaži. Ne pozabite pa niti na urejeno okolico.

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Scroll to Top