Zaključna Gradbena Dela Ljubljana

Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odgovorimo v 6 urah

Iščete izvajalca za gradbena dela v Ljubljani?

Ponašamo se z visoko kvaliteto zidarskih del, pravičnimi in transparentnimi cenami ter izjemno delovno etiko.

Zadovoljstvo strank je za naše prijazne, profesionalne in zanesljive mojstre vedno na prvem mesto.

Spoštljivi smo do vašega doma ali pisarne. Poskrbimo, da ne poškodujemo vaše lastnine in za seboj vedno skrbno počistimo.

Mojster Jaka zidar

Z nami zaključna gradbena dela v Ljubljani niso več nočna mora!

Iskanje dobrega zidarja v Ljubljani ni vedno enostavno. Trg je poln nekvalitetnih ponudnikov. Zavedamo se, da ste med iskanjem izvajalcev gradbenih del že tako pod stresom, saj se najbrž lotujete montaže oken, prenove fasade ali pa celotne prenove stanovanja. Zato mi poskrbimo za prijetno in brezskrbno izkušnjo.

Siva vijugasta crta

Kako vam lahko pomagamo z izvedbo zidarskih del v Ljubljani?

Ponašamo se s kvalitetno izvedbo zidarskih storitev in popravili, na pomoč pa vam lahko priskočimo tudi z ostalimi deli iz področja gradbeništva in prenove stanovanj ali pisarniških prostorov. Montiramo lahko že kupljene izdelke, ali pa jih namesto vas kupimo mi, tako da vam ni potrebno v trgovino. Naš zidar vam svetuje tudi kako lahko privarčujete pri porabi vode in elektrike z uporabo najnovejših tehnologij.

Fasada na hiši

Fasaderstvo

Suhomontažna dela v poteku

Suhomontažna dela

Pleskanje stene

Slikopleskarska dela

Nadstrešek za teraso

Ostala gradbena dela

Če projekt zahteva tudi delo izven obsega zidarskih del, vam lahko  pomagamo tudi s sledečimi storitvami:

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Zadovoljna stranka s telefonom v roki

Stranke menijo, da je Mojster Jaka nadpovprečno dober zidar v Ljubljani

“Kljub temu, da so bili zaposleni še z enim nujnim projektom, jim je uspelo tudi beljenje sten v našem stanovanju dokončati do dogovorjenega roka. Mojster je vedno prišel pravočasno ter bil prijazen in vljuden. Svetoval nam je tudi peskanje sten ter pomagal pri izbiri barve. Stene sedaj izgledajo skoraj kot nove! Pa še pustil nam je nekaj barve, za vsak slučaj, če se bo kaj poškodovalo. Super so!”

Jernej
Jernej B, Ljubljana – Jarše

“Profesionalni in dobro zorganizirani. Brez težav in zapletov so nam pomagali pri prenovi mansarde. Mojster je bil komunikativen in je sproti razložil celoten proces dela. Cenim, da je bil zares previden in ni naredil škode na preostalih delih hiše. Najlepše se jim zahvaljujem in z veseljem priporočam.”

Dejan
Dejan N, Ljubljana – Posavje

“Iz moje strani si zaslužijo 6 zvezdic! Hvala za neverjetno izdelavo zimskega vrta. Izgleda odlično, vse je odlično opremljeno in vidi se, da so bili pozorni na vse podrobnosti. Nobenih poškodb na hiši, in po zaključenem delu so vse počistili. Projekt so končali do časa, tako kot so obljubili. Vsekakor priporočam.”

Zvonka
Zvonka P, Ljubljana – Črnuče
Siva vijugasta crta

Enostaven postopek in transparentna cena izvedbe gradbenih del

Enostavna gradbena dela in popravila ocenimo na daljavo in se vse dogovorimo po telefonu. Če je možno se bo zidar z vami dogovoril za video klic in si kar tako ogledal trenutno situacijo. Na podlagi tega bo pripravil plan izvedbe dela ter ponudbo. Enostavno in učinkovito!

Za večja gradbena dela pa se pred pričetkom izvedbe oglasimo pri vas. Če se na primer lotujete izdelave fasade, prenove stanovanja ali kakega drugega obsežnega projekta, potem  si v živo ogledamo situacijo in se z vami vse dogovorimo. Po ogledu lahko podamo natančno ceno gradbenih del in materiala ter časovnico dela, tako da med izvedbo projekta zidar ne naleti na neprijetna presenečenja.

Postopek za večje ali kompleksne projekte:

1. Ogled trenutnega stanja in razumevanje vaših želja
2. Planiranje in priprava ponudbe
3. Nakup materialov in izvedba dela

Zidar video klic
Siva vijugasta crta

Galerija gradbenih projektov

Siva vijugasta crta

Zaključna gradbena dela Ljubljana in okolica​

Zaključna dela v gradbeništvu izvajamo v vseh četrtnih skupnostih mestne občine Ljubljana. Pridemo tudi v bližnjo okolico – kontaktirajte nas in sporočili vam bomo če ste znotraj našega obsega.

Zmaj pred mostom v Ljubljani
Siva vijugasta crta

Pogosto zastavljena vprašanja o izvedbi zaključnih del v gradbeništvu v Ljubljani

Kakšen je cenik gradbenih del?

Cenik gradbenih del je odvisen od tipa dela, vaših zahtev ter pogojev dela. Zidanje 20 cm debele opečne stene lahko stane okrog 120 eur/m3, gradnja celotne hiše na ključ pa lahko stane okrog 800-1200€/m2. Kontaktirajte nas in podali vam bomo točno ceno glede na to kaj potrebujete.

Ali opravljate tudi manjša zidarska dela?

Seveda, opravljamo vsa večja in manjša zidarska dela. Pomagamo lahko z manjšimi in enostavnimi popravili, glajenjem in beljenjem sten, vgradnjo okenskih polic, polaganjem tapet… Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo razložili kako lahko pomagamo.

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Scroll to Top