Električar Ljubljana

Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odgovorimo v 6 urah.

Iščete dobrega električarja v Ljubljani?

Ponašamo se z visoko kvaliteto elektroinštalacijskih del, visoko delovno etiko ter transparentnimi in pravičnimi cenami.

Naši prijazni, zanesljivi in profesionalni mojstri dajo zadovoljstvo strank vedno na prvo mesto.

Spoštljivi smo do vašega doma ali pisarne. Za seboj vedno skrbno počistimo in poskrbimo, da vaše lastnine med delom ne poškodujemo.

Mojster Jaka električar

Z nami elektroinštalacije v Ljubljani niso več nočna mora!

Iskanje dobrega električarja v Ljubljani ni enostavno. Trg je poln ponudnikov, a njihovo znanje in kakovost sta pogosto vprašljiva. Zavedamo se, da ste med iskanjem električarja že tako pod stresom, saj vam je najbrž nehalo delovati električno talno gretje, vaš alarmni sistemi potrebuje servis ali pa ste tik pred obsežno prenovo pisarne. Zato mi poskrbimo za prijetno in brezskrbno izkušnjo.

Siva vijugasta crta

S čim vam električar Mojster Jaka lahko pomaga

Ponašamo se s kvalitetnimi elektroinštalacijami in popravili. Na pomoč lahko priskočimo tudi z ostalimi gradbenimi deli, tako za stanovanjske prostore, kot tudi za pisarne in gospodarska poslopja. Za urgentna dela je naš dežurni električar v Ljubljani in okolici na voljo še isti dan. Montiramo lahko že kupljene izdelke, ali pa jih namesto vas kupimo mi, tako da vam ni potrebno v trgovino. Naš električar vam svetuje tudi kako lahko privarčujete pri porabi elektrike z uporabo najnovejših tehnologij.

Električno talno gretje

Električno talno gretje

Upravljanje pametne hiše

Pametna hiša

Alarmni sistem

Alarmni sistemi & zvonci

Elektro inštalacije

Ostale elektroinštalacije

Če projekt zahteva tudi delo izven obsega elektro inštalacij lahko preko naših zaupanja vrednih partnerjev pomagamo tudi s sledečimi storitvami:

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Zadovoljna stranka s telefonom v roki

Stranke menijo, da je Mojster Jaka nadpovprečno dober električar v Ljubljani

“Mojster Jaka nudi odlične storitve! Hitri, odzivni, strokovni, prijazni. Pri nas so opravili zelo kakovostno delo po ugodni ceni. Običajno me je težko navdušiti, a Mojster Jaka je zares naredil pozitiven vtis. Nadvse priporočam in jih bom takoj ponovno poklical ko naslednjič potrebujem električarja.”

Tomaž
Tomaž D, Ljubljana – Moste

“Navdušeni smo nad talnim gretjem, ki so ga namestili v našem novem stanovanju. Vselili smo se novembra in vse je tako prijetno toplo. Izgleda da je tudi tesnjenje dobro narejeno. Mojstri so bili učinkoviti, vedno dobre volje in opravili odlično delo za zelo sprejemljivo ceno.”

Bojana
Bojana S, Ljubljana – Trnovo

“Ekipa Mojster Jaka je pri svojem delu izjemno zanesljiva, učinkovita in profesionalna. Vedno si prizadevajo zaključiti projekte na visokem nivoju in do dogovorjenega roka. Učinkovito so sposobni komunicirati tudi z arhitekti in drugimi strokovnjaki, ki delajo na projektu. Mi vedno z veseljem sodelujemo z njimi in bomo s tem tudi nadaljevali.”

Gorazd
Gorazd O, Ljubljana – Šiška
Siva vijugasta crta

Enostaven postopek in transparentna cena elektroinštalacij

Enostavna popravila ocenimo na daljavo in se vse dogovorimo po telefonu. Če je možno se bo električar z vami dogovoril za video klic, si ogledal trenutno situacijo in na podlagi tega pripravil plan dela ter ponudbo. Enostavno in učinkovito!

Za večje projekte pa se pred pričetkom oglasimo pri vas. Če se lotujete prenove stanovanja ali pisarne, električnega talnega gretja ali kake druge celostne prenove, potem pa se dogovorimo za ogled in se z vami v živo vse dogovorimo. Po ogledu lahko podamo natančno ceno električarja in materiala ter časovnico dela, tako da med izvedbo projekta ni neprijetnih presenečenj.

Postopek za večje ali kompleksne projekte:

1. Ogled trenutnega stanja in razumevanje vaših želja
2. Planiranje in priprava ponudbe
3. Nakup materialov in izvedba dela

Električar video klic
Siva vijugasta crta

Galerija električarskih projektov

Siva vijugasta crta

Električar Ljubljana in okolica​

Elektroinštalacije in ostala dela opravljamo v vseh četrtnih skupnostih mestne občine Ljubljana. Pridemo tudi v bližnjo okolico – kontaktirajte nas in sporočili vam bomo če ste znotraj našega obsega.

Zmaj pred mostom v Ljubljani
Siva vijugasta crta

Pogosto zastavljena vprašanja o elektroinštalacijah

Koliko stane cena ure električarja v Ljubljani?

Bolj kot cena ure električarja bo na končni strošek vplivala zahtevnost dela ter cena materiala. Cene elektroinštalacij se v splošnem lahko gibljejo kjerkoli med 10– 90€ / m2.  Za primer, enostavna montaža osvetljave lahko stane zgolj 20€ na kos. Za električno talno gretje se cena giblje od 30€ – 90€ / m2. Cena napeljave strelovoda je običajno od 1000€ dalje. Tudi cena napeljave pametne hiše je običajno od 1000€ dalje. Dejanska cena je vedno odvisna od starosti objekta, obstoječe električne napeljave in ostalih dejavnikov. Kontaktirajte nas in podali vam bomo natančno ceno glede na vaše potrebe.

Kako izbrati dobrega električarja v Ljubljani?

Naš nasvet je, da se pri izbiri električarja osredotočite na tri dejavnike: izkušnje, transparentnost ter uvidevnost. Pozanimajte se, če ima električar dolgoletne izkušnje in če ima za seboj že projekte podobne vašemu. Verjetno si želite nekoga, ki vam bo odkrito povedal kaj lahko naredi in česa ne more, poleg tega pa bo tudi transparenten glede cene, časovnice ter potencialnih variabilnih delov projekta. Poskusite najti nekoga, ki bo tudi prijazen ter spoštljiv in ne bo poškodoval ali umazal vaše lastnine. 

Ali električar pripravi brezplačno ponudbo?

Natančno brezplačno ponudbo je možno podati za večino projektov. Za izredno kompleksne ali nepredvidljive projekte, kjer mora električar narediti izčrpno analizo trenutnega stanja, pa moramo za to zaračunati. Kontaktirajte nas in hitro vam bomo svetovali glede vaše situacije.

Kako naj najdem poceni električarja v Ljubljani?

Cena električarja je odvisna od izkušenosti ponudnika, uporabljenih materialov, kvadrature dela, itd.  Pomembno je da se zavedate, da vkolikor izberete najbolj poceni električarja, bo zaradi tega pogosto trpela kvaliteta – morda že kratkoročno, verjetno pa vsaj na dolgi rok.

Naš nasvet je, če iščete poceni električarja v Ljubljani, najprej izberite ponudnika, ki zagotavlja visoko kvaliteto. Nato pa se dogovorite kako prirediti variabilne dele projekta, tako da vam bo končna cena ustrezala.

Verjamemo, da smo za številne storitve med najbolj ugodnimi ponudniki, a za voljo cene ne želimo kompenzirati kvalitete našega dela. Če iščete poceni električarja v Ljubljani nas vsekakor lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo podali brezplačno ponudbo s transparentno razlago stroškov.

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Scroll to Top