Storitve

Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odovorimo v 6 urah.

Prenova kopalnice

Iz vaše stare kopalnice bomo naredili  privlačno, prostorno, svetlo kopalnico, s katero se boste z veseljem pohvalili pred svojimi gosti!

Nudimo vam ekipo izkušenih serviserjev za delno ali celovito prenovo kopalnice. Naša ekipa strokovnjakov poskrbi za kvalitetno in estetsko izvedbo adaptacije. Poskrbimo za optimalno razmerje med ceno in kvaliteto obnove, brez nepotrebne izgube časa.

Vodovodar

Kvalitetne vodovodarske storitve in popravila. Vodovodne intašlacije, popravilo in montaža bojlerja, prenova kopalnice, montaža kopalniškega pohištva, montaža ogrevanja, popravilo radiatorja,… vsemu smo kos!

Za vas lahko kupimo izdelke ali pa montiramo kar ste že kupili. Svetujemo tudi kako lahko uporabite moderne produkte, da privarčujete pri porabi vode in elektrike.

Električar

Ko pride do električne napeljave, sta za nas varnost in kvaliteta vedno na prvem mestu.

Pomagamo vam z vsemi vrstami elektroinštalacij, klimatizacijo stanovanj in poslovnih stavb, telekomunikacijskimi inštalacijami, napeljavo talnega gretja ali vzpostavitvijo pametne hiše. Na pomoč priskočimo tudi z enostavnimi popravili kot je priklop gospodinjskih aparatov, napeljava domofona ali alarma ter montaža ali popravilo luči, stikal in varovalk.

Gradbena dela Ljubljana

Pri gradbenih delih z uporabo najnovejših trendov poskrbimo za kvalitetno in trajnostno izvedbo. Hkrati pa uporabljamo preizkušene in varne materiale in postopke.

Ukvarjamo se s fasaderstvom, suhomontažnimi deli, slikopleskarstvom in ostalimi gradbenimi deli. Poskrbimo lahko za celostne prenove na ključ ali manjša popravila.

Kontaktirajte nas za kakršnokoli dodatno vprašanje in prejmite brezplačno ponudbo.
Mojster Jaka na vaše povpraševanje čaka!

Scroll to Top