Cenik storitev

Brez skrbi! Mojster Jaka vam zagotavlja pravične in transparentne cene za vse storitve. Dokončno ceno vam bomo sporočili še predno začnemo z delom, tako da ne bo pri plačilu nobenih neprjetnih presenečenj.
Prejmite neobvezujočo ponudbo

Na večino povpraševanj odgovorimo v 6 urah

Cene naših storitev se pričnejo pri 70€, so pa odvisne od številnih dejavnikov, zato vas prosimo da nas kontaktirate in sporočili vam bomo ceno storitve glede na vaše zahteve in situacijo. 

Vsi kupljeni deli, parkirnina, ter kakršnikoli ostali stroški bodo vključeni v končni predračun.
 
Kontaktirajte nas na 031 73 73 75, info@mojsterjaka.com ali pa s pomočjo zgornjega obrazca in dogovorili se bomo za ceno in časovnico.
Siva vijugasta crta

Mnenja strank

“Zelo zadovoljna! Delo so odlično opravili. Prijazni in spoštljivi. Mojster je prišel pravočasno in hitro opravil delo. Dobra cena. Zares enostavno. Jaz jih vedno priporočam kolegicam in sodelavkam.”

Marinka
Marinka P, Ljubljana – Vič

“Odlična storitev. Hitro so se odzvali in našli čas za nas v zelo kratkem času. Mojster je bil zelo hiter; ugotovil je kje je problem in namudoma popravil. Definitivno jih bom ponovno poklical.”

Robert
Robert S, Ljubljana – Moste

“Z Mojstrom Jako sodelujemo že dolgo časa. Vedno so zanesljivi in profesionalni, zato se vedno zanesemo na njih, saj nas zaenkrat nikdar niso razočarali. Tudi hitro se obrnejo, kar je danes žad redkost.”

Danijel
Danijel R, Ljubljana – Rudnik

Mojster Jaka poskrbi za vsa gradbena dela doma in v pisarni. Kontaktiraj nas še danes za brezplačen nasvet in neobvezujočo ponudbo

Scroll to Top